Luxury Time

Respectand principiile, dorintele, necesitatiile cat si aspiratiile dumneavoastra, am reusit sa adunam intr-un singur loc cele mai renumite marci de bijuterii si ceasuri.

Suntem aliatii confidentialitatii pe care v-o punem la dispozitie odata ce ati trecut pragul magazinului nostru de prezentare. Pe aceasta cale avem de precizat ca aici gasiti nu un magazin online ci doar unul de prezentare al produselor ce noi putem sa vi-i le aducem numai in baza unei comenzi ferme. Detalii privind aceasta/aceste comanda/comenzi ferma le veti primi odata ce dumneavoastra ne veti contacta. Pentru a va putea oferi pretul si termenul de livrare corect in josul acestei pagini veti gasi denumirea fiecarei marci, prin simpla apasare a logo-ului prezent veti fi directionat pe site-ul oficial al fiecarui producator in parte. Cu atentie va rog notati codul produsului de care dumneavoastra sunteti interesat si va rog pe acesta sa ni-l comunicati.

Va aducem la cunostiinta ca in functie de produsul dorit termenul de livrare poate fi intre 7 si 45 de zile cu exceptia produselor executate la comanda. La produsele executate la comanda livrarea poate dura si 120 de zile in functie de producator.

In meniul PRODUCTS sunt prezentate doar produsele aniversare de la fiecare marca. Ca sa vedeti toata gama de produse a fiecarei marci va rugam intrati pe pagina de prezentare a fiecarui producator in parte prin simpla apasare a logo-ului.

In meniul HISTORY veti gasi cateva informatii despre fiecare producator in parte. Produsele beneficiaza de garantie internationala cat si dovada de autenticitate. Toate produsele sunt achizitionate de la producator si sunt originale.